Poslano u poštansko sanduče[email zaštićen]

Zovi sada86 188 512 10105

Profil kompanije


Početna>Oko>Profil kompanije

Company Uvod

JWELL Machinery Co., Ltd je osnovana 1997. godine, Šangaj, Kina.

Sa više od 24 godine iskustva u oblasti ekstruzije plastike, kompanija Jwell postala je prepoznatljiva zbog svog dubokog razumevanja ekstruzije plastike i izvanrednih performansi mašinske obrade.

Već duže vrijeme akumuliramo iskustvo u proizvodnji i podešavanju mašina, učeći najnoviju tehnologiju ekstruzije plastike i garantujemo visoku kvalitetu proizvodnje prema standardima CE ili UL certifikata, IS09001 i certificiranja sistema upravljanja kvalitetom iz 2008.

Nakon svih ovih godina razvoja, Jwell je postao lider industrije ekstruzije plastike. Jwell je također najveći proizvođač strojeva za ekstrudiranje plastike u Kini sa 6 velikih tvornica koje se nalaze u Šangaju, Suzhouu, Changzhouu, Hainingu, Zhoushanu, Dongguanu.

U međuvremenu, prva prekomorska tvornica Jwell - tvornica Jwell Tajland također je u izgradnji. Jwell uvijek drži inovacije i pruža najkvalitetnije proizvode i usluge nakon prodaje za domaće i inozemne kupce.

JWELL diverzificira svoje linije za ekstrudiranje kako bi udovoljila različitim marketinškim zahtjevima.

Proizvodni program

Screen Shot 2021-06-11 u 3.44.40 PM


Factory Tour

QQ Slike 20210226134312

Naše vještine i stručnost

Sa preko 20 godina iskustva na polju ekstrudiranja plastike, kompanija Jwell postala je prepoznatljiva zbog svog dubokog razumijevanja ekstruzije plastike i izvanrednih performansi obrade metala. Već duže vrijeme akumuliramo iskustvo u proizvodnji i podešavanju mašina, učimo najnoviju tehnologiju ekstruzije plastike i garantiramo visoku kvalitetu proizvodnje prema standardima CE certifikata, IS09001 i certifikata sistema upravljanja kvalitetom iz 2008. Proširenjem opsega poslovanja, posebno smo osnovali Shanghai Jwell Installation and Services Co., Ltd. kako bismo osigurali kvalitetu, pravovremenu dostavu i uslugu nakon prodaje, kako bismo mogli zadovoljiti potražnju naših kupaca i kompanije Jwell može biti vaš pouzdan poslovni partner.

04af4225_ 看图 王

KRATKO UVOĐENJE JWELL GLOBALNOG SISTEMA CERTIFIKACIJE EKSTRUZIJE

Ovaj sistem ima za cilj da pomogne izvanrednim inženjerima u globalnoj industriji ekstrudiranja da se procene i certificiraju putem Jwell platforme i da pruži mogućnosti učenja i plan obuke prema individualnim zahtevima i da promoviše razvoj i napredak industrije ekstruzije.

Nudimo besplatnu obuku tehničarima naših kupaca. Naša baza će redovito održavati konferenciju kako bi ažurirala najnaprednije tehnologije.